Arrangement

Den Grønne Pris er ny - hvem skal have den?

Hvem har fortjent Den Grønne Pris for sin eller deres indsats for natur og miljø?

Der er tale om en helt ny pris, som for første gang skal uddeles søndag 22. september 2024, hvor kommunen sætter fokus på det frivillige arbejde ved at uddele tre priser:  Frivilligprisen, Fællesskabsprisen og den nye "Den Grønne Pris".

Prisen kan gå til:

  • En eller flere, der har gjort en indsats for at hjælpe trængte dyr, planter, svampe, insekter, fugle eller hele naturområder så som vådområder, enge, skov, kyst eller hav.
  • En eller flere, der har været med til at øge miljøbevidstheden blandt en større gruppe.
  • En eller flere, der gennem nyskabende tiltag har løst specifikke natur-, miljø- eller klimamæssige udfordringer med succes.
  • En eller flere, der har fremmet forståelsen for, hvad vi hver især kan gøre for at indfri ambitionen om en mere biodivers, bæredygtig og klimavenlig kommune. 

Den Grønne Pris er en del af den partnerskabsaftale, DN-Odder har indgået med Odder Kommune.

Den skal uddeles ved et morgenarrangement i Folkeparken søndag 22. september fra 10-12 - her vil der, ud over prisuddelingerne, være morgenmad og fællessang.

Du kan indstille kandidater frem til 15. august, enten ved at udfylde en kort formular på odder.dk eller ved at oploade en video med dit forslag på Odder Kommunes Facebook-side.

Den Grønne Pris vil blive uddelt i grønne omgivelser - nemlig her i Folkeparken ved Odder Rådhus. Foto: Ib Salomon
Den Grønne Pris vil blive uddelt i grønne omgivelser - nemlig her i Folkeparken ved Odder Rådhus.